YOUR COMPANY

Executive search bureau binnen
de commerciële arbeidsbemiddeling- en consultancy branche.

Kandidaten

Hoe belangrijk is het zetten van een nieuwe carrièrestap? Kan een nieuwe carrièrestap eigenlijk aanvoelen als de ultieme droomreis? Nieuwsgierig, enthousiast en energiek op zoek naar het onbekende. Dromen heeft iedereen, onafhankelijk van leeftijd, status of functie.

Your Company is de gesprekspartner die ook naar de andere kant van de spiegel kijkt. Wat wil je echt? Waar zit je passie? Hoe ambitieus ben je eigenlijk? Strategisch, tactisch of operationeel? Verhouding persoonlijk leven-werk? Welke organisatie, cultuur en mensen passen bij je?

Your Company heeft de (menselijke) kennis in huis om de volgende stap onder woorden te brengen. Open, transparant met een eerlijke terugkoppeling over de mogelijkheden en onmogelijkheden.

BRAINSTORMEN

Brainstormen over je carrière
Wij brainstormen graag over mogelijkheden buiten de gebaande paden. Waarom veilig solliciteren? Versnel je carrière, kies slim en overwogen en bepaal je eigen succes. De meest voor de hand liggende carrièrestap hoeft niet altijd logisch te zijn. We nodigen je graag uit om jouw perspectief in een ander daglicht te zetten.