Het werving- en selectiebureau gespecialiseerd in het vinden van (commerciële) specialisten!

Wie is Your Company?

Als arbeidsbemiddelaar is Your Company (opgericht in 1999) gespecialiseerd in het zoeken en vinden van specialisten. Onze dienst- verlening richt zich op het werven (en selecteren) van profes- sionals door het headhunten / zoeken in het hart van de doelgroep. Your Company vindt en selecteert de beste cv’s van specialisten.

Hoe werkt Your Company?

Door inzet van ons netwerk en actief headhunten benaderen wij op een professionele en directe manier onze doelgroep. Hierbij maken wij onder- scheid tussen werving- en selectie opdrachten en opdrachten op basis van HR Support Service. Bij HR Support Service richten wij ons op de werving en bij werving en selectie op beide onderdelen.

Maximaal solliciteren

Haal meer succes uit je sollicitatiegesprek! Een goede voorbereiding op een sollicitatiegesprek verhoogt absoluut de kans op succes. Your Company adviseert en traint haar kandidaten voorafgaand aan het sollicitatiegesprek op een goede persoonlijke en zakelijke presentatie. Wij vertalen uw CV naar de inhoud van de vacature, benoemen kerncompetenties en geven veel informatie over de potentiële werkgever versus de cultuur binnen het bedrijf. Voor een goede voorbereiding moet je bij Your Company zijn.

< Terug
Top 10 tips voor headhunten                   Lees meer