Het werving- en selectiebureau gespecialiseerd in het vinden van (commerciële) specialisten!

Wie is Your Company?

Als arbeidsbemiddelaar is Your Company (opgericht in 1999) gespecialiseerd in het zoeken en vinden van specialisten. Onze dienst- verlening richt zich op het werven (en selecteren) van profes- sionals door het headhunten / zoeken in het hart van de doelgroep. Your Company vindt en selecteert de beste cv’s van specialisten.

Hoe werkt Your Company?

Door inzet van ons netwerk en actief headhunten benaderen wij op een professionele en directe manier onze doelgroep. Hierbij maken wij onder- scheid tussen werving- en selectie opdrachten en opdrachten op basis van HR Support Service. Bij HR Support Service richten wij ons op de werving en bij werving en selectie op beide onderdelen.

U zoekt een nieuwe stap?

Your Company is een professionele gesprekspartner die op een integere wijze met u in gesprek gaat. Onze kracht ligt in het geven van inzichten in persoonlijke en zakelijke mogelijkheden en deze inzichten te vertalen naar nieuwe kansen. Wij introduceren u graag binnen ons uitstekend netwerk van opdrachtgevers. Bent u geïnteresseerd in een nieuwe commerciële functie en zoekt u een goede samenwerking met een bureau, neem dan contact met ons op om uw carrière te bespreken.

< Terug
Top 10 tips voor headhunten                   Lees meer