YOUR COMPANY

Executive search bureau binnen
de commerciële arbeidsbemiddeling- en consultancy branche.

Opdrachtgevers

Your Company werkt al jarenlang vanuit drie specialismes (commerciële arbeidsbemiddeling, consultancy organisatie advies en interim recruitment). Door deze specialisaties die wij combineren met kennis van de markt en headhunten hebben wij een groot en actief netwerk opgebouwd van kandidaten.

Elk jaar evalueren wij met onze opdrachtgevers hoe onze dienstverlening beter of anders kan. De terugkoppeling is simpel: “hou je vast aan je kernwaarden, dan zijn wij tevreden”. Bij ons geen ellenlange procedures, maar een efficiënte werkwijze met duidelijke resultaten. Bewust, betrouwbaar en snel.

Wij werken samen op basis van exclusiviteit. Dit geeft wederzijdse commitment en de mooiste resultaten. Deze exclusiviteit brengt geen extra kosten met zich mee.

BRAINSTORMEN

Brainstormen over je carrière
Wij brainstormen graag over mogelijkheden buiten de gebaande paden. Waarom veilig solliciteren? Versnel je carrière, kies slim en overwogen en bepaal je eigen succes. De meest voor de hand liggende carrièrestap hoeft niet altijd logisch te zijn. We nodigen je graag uit om jouw perspectief in een ander daglicht te zetten.