YOUR COMPANY

Het werving- en selectiebureau binnen de commerciële arbeidsbemiddeling.

Wie is Your Company

Your Company is het werving – en selectiebureau binnen de (commerciële) arbeidsbemiddeling. Van consultant tot managing consultant en van accountmanager tot commercieel directeur.

Onze kracht ligt in de combinatie van kennis van de markt, een groot specifiek netwerk (opgebouwd vanaf 2000) en een specialisatie in headhunten. Hierdoor komen wij in contact met kandidaten die voor andere partijen verborgen blijven. Kandidaten die het onderscheid maken dienen echt gezocht en gevonden te worden. Geactiveerd, geprikkeld voor een nieuwe uitdaging op basis van kennis en argumenten. Ons actueel online netwerk bestaat uit meer dan 20.000 kandidaten.

Daarnaast hebben wij ook een aantal opdrachtgevers binnen de zakelijke dienstverlening die juist kandidaten zoeken met werving- en selectie skills.

BRAINSTORM SESSIE

Brainsstormsessie = solliciteren
Wij brainstormen graag over mogelijkheden buiten de gebaande paden. Waarom veilig solliciteren? Versnel je carrière, kies slim en overwogen en bepaal je eigen succes. De meest voor de hand liggende carrièrestap hoeft niet altijd logisch te zijn. We nodigen je graag uit om jouw perspectief in een ander daglicht te zetten.