YOUR COMPANY

Executive search bureau binnen
de commerciële arbeidsbemiddeling- en consultancy branche.

De partners

Wij - Ineke Maasakkers en Klaas Nanninga, de partners van Your Company hebben een gezamenlijke achtergrond. Een fors deel van ons arbeidsverleden volgen wij elkaar al van baan naar baan. Beiden begonnen als vestigingsmanager bij Elite Uitzendbureau in Amersfoort en Amsterdam. Na een paar jaar overgestapt naar Capacity (nu USG marketing, communication & sales) waar Klaas als regiomanager het kantoor Groningen heeft opgezet en uitgebouwd en Ineke het kantoor Eindhoven. Vervolgens hebben wij nog een aantal jaren bij Mediamax (nu Exterion Media) gewerkt in een duale functie als commercieel manager. In 1999 zijn wij gestart met Your Company. Pionieren en openbreken van een markt die nog niet bestond. In de afgelopen jaren is Your Company uitgegroeid tot een gezond bedrijf met mooie corporate en specialistische klanten in de commerciële arbeidsbemiddeling & consultancy.

Ineke Maasakkers

Geboren in Eindhoven. Na omzwervingen van Zuid-Limburg naar Antwerpen op mijn 26ste gesetteld in Amsterdam. Ik geniet van de mooie dingen in het leven. Van vormen, kleuren en moderne kunst. Samen met partner en kinderen genieten van buiten zijn, sporten, strand, een goed boek en borrelen ergens in Amsterdam. Jaren geleden heb ik van mijn hobby mijn vak gemaakt en mij verdiept in mensen, hun gedrag, drijfveren en ambities. Een erg mooi vak waar ik elke dag van geniet!
Linkedin

Klaas Nanninga

Geboren en getogen in Groningen. Naast het werkend leven ben ik een actieve watersporter en woon samen met mijn familie in Friesland. Relaties zeggen vaak: woon jij helemaal in Friesland? Steevast is mijn antwoord dan dat ik de mooiste combinatie heb: werken in de Randstad en wonen in de rimboe. Als positivo zie ik mij als geluksvogel die goed kan denken in kansen en mogelijkheden om zo tot concrete oplossingen te komen. Op mijn weg is geen beer te bekennen!
Linkedin

BRAINSTORMEN

Brainstormen over je carrière
Wij brainstormen graag over mogelijkheden buiten de gebaande paden. Waarom veilig solliciteren? Versnel je carrière, kies slim en overwogen en bepaal je eigen succes. De meest voor de hand liggende carrièrestap hoeft niet altijd logisch te zijn. We nodigen je graag uit om jouw perspectief in een ander daglicht te zetten.