YOUR COMPANY

Executive search bureau binnen
de commerciële arbeidsbemiddeling- en consultancy branche.

Business Developer - Omgeving Den Haag

Combineer jij Sales en Integrale Veiligheid met elkaar? Dan maakt onze opdrachtgever graag kennis met jou!
Functie omschrijving

Als Business Developer ben je één van onze commerciële motoren en verantwoordelijk voor het realiseren van de omzet- en resultaatdoelstellingen in een Area. Je ondersteunt sales en het lijnmanagement in de regio bij de verdere uitdieping van de portefeuilles van bestaande klanten, maar ook bij de benadering van prospects bij het realiseren van integrale veiligheidsoplossingen met technische componenten en dienstverlening. Je levert een actieve bijdrage in het verkooptraject. Je handelt proactief, creëert in samenwerking met anderen een goede oplossing voor de klant en weet dit uitstekend te documenteren en te verwoorden in gesprekken met klanten en prospects. Je beschikt over een relevant netwerk, zodat jouw kennis constant wordt opgefrist. Je vormt binnen een Area de vraagbaak op het gebied van integrale veiligheidsoplossingen, waar techniek een integraal onderdeel van uitmaakt.

Functie eisen

• een afgeronde hbo-studie Integrale Veiligheidskunde of een vergelijkbare studie
• minimaal 5 jaar relevante ervaring in het securityvakgebied
• minimaal 2 jaar technische werkervaring (bijv. videobeveiliging, technische installaties)
• minimaal 2 jaar relevante saleservaring bij voorkeur in de veiligheidsbranche
• kennis van product- en projectmanagement
• ervaring in consultative selling op basis van risicoanalyses
• kennis van beveiligingstechnieken
• een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Bedrijfsprofiel

Onze klant levert een belangrijke bijdrage aan een veilige samenleving. Als Business Developer ontvang je niet alleen een prima marktconform salaris, je krijgt ook alle gelegenheid om je te ontwikkelen en door te groeien. Bovendien bieden wij je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een auto, smartphone en bonusregeling. Daarnaast heeft onze klant een uitgebreid employee benefitspakket met onder andere een lifestyleprogramma, korting op reizen en verzekeringen en goedkoper tanken. Ten slotte, maar niet minder belangrijk, wil onze klant graag dat je plezier in je werk hebt en streven we naar een goede samenwerking met collega's en klanten. We vinden het belangrijk dat je als medewerker erkend wordt en terug kunt vallen op collega's of leidinggevenden, wanneer zich bijvoorbeeld een lastige situatie voordoet. De werksfeer krijgt bij onze klant dan ook net zoveel aandacht als de inhoudelijke aspecten van een functie.

Arbeidsvoorwaarden

Voor meer informatie kan je altijd telefonisch contact met ons opnemen (Your Company, Klaas Nanninga 06-24658341, Ineke Maasakkers 06-28652454) of solliciteer direct. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Locatie

omgeving Den Haag

Contactpersoon

Ineke MaasakkersDeel deze pagina via