YOUR COMPANY

Executive search bureau binnen
de commerciële arbeidsbemiddeling- en consultancy branche.

Consultant Executive Search - Zwolle

De perfecte uitdaging voor een commerciële executive search consultant op zoek naar vrijheid en verdieping binnen het vakgebied bouw-infra-vastgoed
Functie omschrijving

Het aantrekken en selecteren van de juiste mensen is cruciaal voor het succes van een onderneming. Hierdoor zijn wij bij het aangaan van een werving & selectieopdracht ook mede bepalend en verantwoordelijk voor de toekomst van onze opdrachtgever. Als betrokken partner zijn wij ons bewust van deze verantwoordelijkheid en vinden het inspirerend en om (mede) vorm te geven aan het ontwikkelen van mensen en organisaties. Als consultant betekent dit dat je na een inwerkperiode in staat bent om zelfstandig opdrachten te acquireren, het wensprofiel en achtergronden te inventariseren en zelfstandig de werving- en selectieprocedures te begeleiden tot de best gekwalificeerde kandidaat voor de functie is gecontracteerd.

Functie eisen

Je beschikt over een afgeronde HBO- of academische opleiding en bent werkzaam in de arbeidsbemiddeling waarbij je verantwoordelijk bent voor zelfstandige invulling van kernposities in organisaties. Ervaring in personeelsbemiddeling (minimaal 5 jaar) is een must. Kennis van de bouwwereld is een pré.
Gepast omgaan met vertrouwelijke informatie is voor u een vanzelfsprekendheid. Belangrijk is verder dat je beseft dat dit ook een commerciële, ondernemende functie is waar snelheid van handelen, slagvaardigheid, inschattingsvermogen en zelfstandigheid van groot belang zijn.
Als persoon ben je oprecht geïnteresseerd in mensen en heb je een positief beeld ten aanzien van mens en maatschappij. Je bent een goed observator, kan uitstekend luisteren en je hebt oog voor wat mensen bindt en weet ook op diplomatieke wijze beslissingsprocessen te beïnvloeden.

Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar en woont op bereisbare afstand (maximaal 40 autominuten) van Boxtel.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is de betrouwbare, succesvolle, no nonsense partner bij de invulling van management- en directiefuncties in Bouw, Infra en Vastgoed. We werken landelijk vanuit twee vestigingen. Wij werken intern met een hecht team van ondernemende zelfstandige consultants nauw met elkaar samen aan een grote variëteit aan opdrachtgevers voor veelal vaste partners (80 procent van onze omzet realiseren wij bij vaste partners). Voor verdere uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die zich als persoonlijk adviseur voor onze opdrachtgevers bezig houdt met de kernactiviteiten van onze dienstverlening.

Arbeidsvoorwaarden

Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Interesse, neem contact op met Your Company, Ineke Maasakkers, 06-286.52.454.

Locatie

Boxtel

Contactpersoon

Ineke MaasakkersDeel deze pagina via