YOUR COMPANY

Executive search bureau binnen
de commerciële arbeidsbemiddeling- en consultancy branche.

Fieldmanager IT detachering - Amsterdam

Fieldmanager met oog voor mens en organisatie!
Functie omschrijving

In de rol van Field Manager ben je verantwoordelijk voor het coachen, begeleiden en aansturen van je medewerkers. Je zorgt ervoor dat jouw medewerkers ingezet zijn bij onze klanten. Door de juiste medewerker in te zetten op de juiste opdracht haal je in samenwerking met de accountmanagers het hoogst haalbare commerciële resultaat.

Daarnaast faciliteer je de ontwikkeling van je medewerkers en evalueer je het functioneren van de medewerker in samenspraak met de klant. Als Field Manager heb je een belangrijke rol in het werving- en selectieproces. Je voert sollicitatiegesprekken en in samenspraak met recruitment en accountmanagement bepaal je wie als nieuwe medewerker wordt verwelkomd. Door de veelzijdige rol van Field Manager, welke opereert binnen het speelveld klant-organisatie-medewerker, ben je goed in staat actief mee te denken over de ontwikkeling van de regio.

Functie eisen

Je hebt een afgeronde opleiding op HBO niveau en hebt minimaal 5 tot 10 jaar werkervaring in de IT of detachering en 2 tot 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je snapt het speelveld tussen klant-organisatie-medewerker en kunt je goed bewegen in dit spanningsveld. Je hebt ervaring met het voeren van sollicitatiegesprekken en andere HR gerelateerde gesprekken.

Tot slot ben je enthousiast, doortastend en enthousiasmerend, een teamplayer, sta je stevig in je schoenen en heb je overzichtsvermogen.

Bedrijfsprofiel

Met ruim 5.300 medewerkers biedt onze opdrachtgever- en standaardsoftware, infrastructuren, branchespecifieke oplossingen en een uitgebreid portfolio van gerelateerde diensten. Dit onderdeel is met detacheringsactiviteiten , projecten en outsourcingstrajecten toonaangevend op het gebied van IT-infrastructuren en beheer.

We geloven in 'The Power of Peoplecentricity' en stellen onze medewerkers voorop. Onze medewerkers zijn mensen met karakter, doen wat ze beloven en staan voor wat ze doen. Zij zorgen voor het persoonlijke contact dat in iedere samenwerking onmisbaar is. Als collega maak jij het verschil en draag je bij aan het succes van onze organisatie. Het gaat het ons niet alleen om jouw prestaties voor onze klanten, je krijgt ook volop de ruimte om jouw ambities te verwezenlijken en je te blijven ontwikkelen om het beste uit jezelf te halen. Daarvoor bieden we trainingen, opleidingen en aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden.

Onze organisatie wordt gekenmerkt door een nuchtere en transparante manier van leidinggeven en de winst komt ten goede van de duurzame versterking van de organisatie zelf. Hierdoor bieden wij zekerheid en continuïteit aan klanten en medewerkers. De diversiteit van projecten en klanten, de continue groei en de veranderende wereld waarin we opereren, zorgen ervoor dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen!

Arbeidsvoorwaarden

Je inzet belonen we met een marktconform salaris en een prima pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een kostenvergoeding, een auto van de zaak en een mobiele telefoon en een targetregeling. Je werkt voor een bedrijf met een professioneel en open werkklimaat. Wij geven je alle ruimte om jouw kwaliteiten verder te ontwikkelen.

Voor meer informatie kan je altijd telefonisch contact met ons opnemen (Your Company, Klaas Nanninga 06-24658341, Ineke Maasakkers 06-28652454) of solliciteer direct. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Locatie

Amsterdam

Contactpersoon

Klaas NanningaDeel deze pagina via