YOUR COMPANY

Executive search bureau binnen
de commerciële arbeidsbemiddeling- en consultancy branche.

Key Account Manager Security - Zeist

Ben je ondernemend en in staat om vanuit een integrale benadering veiligheidsoplossingen te realiseren bij nieuwe en bestaande klanten?
Functie omschrijving

De beveiligingsvraagstukken waarmee je te maken krijgt, zijn complex. Als conceptueel denker ben je in staat om op strategisch en tactisch niveau een betrouwbare en ervaren gesprekspartner te zijn. Je vindt het een uitdaging om je te verdiepen in je opdrachtgevers, hun risico’s en bedrijfsprocessen. Je slaagt er in om voor iedere opdrachtgever effectieve oplossingen te realiseren. Hierbij werk je nauw samen met de operationele en specialistische disciplines binnen de organisatie. Samen zorg je ervoor dat de portefeuille van jouw klanten verder worden uitgebouwd naar een integrale veiligheidsoplossing. Ons motto hierbij is: ‘’Eerst luisteren, dan beveiligen’’. Door de juiste inzet van mens, kennis en techniek vinden we de ideale veiligheidsbalans voor iedere situatie. Dat begint altijd met heel goed luisteren om zo te doorgronden wat de specifieke omstandigheden en wensen van de klant zijn.

Je bent daarom zeer commercieel gedreven, gaat moeiteloos relaties aan op verschillende niveaus en weet deze eenvoudig uit te bouwen. Je bent mede verantwoordelijk voor het realiseren van margeverhogende dienstverlening en daarmee het vergroten van het onderscheidend vermogen. Je handelt pro-actief, zelfstandig en werkt graag samen met anderen. Tevens ben je creatief, flexibel en doe je net dat stapje extra om een optimale klantbeleving te realiseren.

Functie eisen

een afgeronde HBO-opleiding in de richting van Commercie, Integrale Veiligheidskunde of Security Management
minimaal 5 jaar relevante ervaring in een commerciële functie in het Security vakgebied
ervaring met het uitbouwen van de relatie en dienstverlening bij de bestaande klanten
kennis van Security management en beveiligingsoplossingen
kennis van wet- en regelgeving, Security en/of Safety
conceptueel analytisch denkvermogen
een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever levert een belangrijke bijdrage aan een veilige samenleving. Dit doen we samen met jou, en we investeren dan ook graag in je. Als Key Account Manager ontvang je niet alleen een prima marktconform salaris, je krijgt ook alle gelegenheid om je te ontwikkelen en door te groeien.Bovendien bieden wij je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een auto, smartphone en een interessante bonusregeling. Daarnaast heeft onze klant een uitgebreid employee benefitspakket.

Arbeidsvoorwaarden

Interesse? Neem telefonisch contact op met Ineke Maasakkers, Your Company, 06-28652454

Locatie

Zeist

Contactpersoon

Ineke MaasakkersDeel deze pagina via