YOUR COMPANY

Executive search bureau binnen
de commerciële arbeidsbemiddeling- en consultancy branche.

Recruiter junior&mid niveau - omgeving Utrecht

Op zoek naar een functie binnen recruitment bij een gespecialiseerd projecten- en detacheringsorganisatie in het midden van het land? Dan is dit je kans!
Wie zoeken wij?

Onze klant is een sterk groeiend en gespecialiseerd projecten- en detacheringsorganisatie in het midden van het land. Wij zijn op zoek naar een recruiter om het bestaande recruitment team structureel te versterken. Jij weet als geen ander hoe belangrijk het is dat een kandidaat een professionele sollicitatieprocedure doorloopt. Met jouw enthousiasme weet je mensen aan je te binden en jouw netwerk uit te breiden.

Wat ga je doen?

Als recruiter ben je verantwoordelijk voor de werving van het menselijk kapitaal. Daarnaast ben je doorlopend bezig met de beste match maken tussen kandidaat en opdrachtgever. Je werft in deze rol zowel voor de interne projecten als voor de detacheringsaanvragen die via de sales binnenkomen.

Voorkomende werkzaamheden kunnen zijn:

 • Het uitzetten van gerichte zoekacties en campagnes voor dedicated vacatures via diverse wervingskanalen;
 • Matchen vanuit de eigen database;
 • Het werven van starters en junioren voor onze interne projecten;
 • Met sales en projecten prioriteiten bepalen voor werving;
 • Marktontwikkelingen in de gaten houden en hierop inspelen;
 • Het beheren van een kandidatenpool en uitbreiden van eigen netwerk;
 • Input aanleveren voor mailings en campagnes bij marketing.

Wat wordt er van je verwacht?

Wanneer kun je reageren op deze vacature?

 • Je beschikt minimaal over een afgeronde Hbo-opleiding.
 • Bij voorkeur heb je al een jaar werkervaring opgedaan.
 • Het persoonsprofiel is belangrijker dan opleidingsrichting.
 • Je woont binnen een straal van 30 km. van Bilthoven.
 • Je bent van nature een socializer en houdt van aanpakken.

Wat bieden wij jou?

Binnen de organisatie heerst een informele werksfeer. Hard werken is belangrijk, maar er moet ook ruimte zijn voor gezelligheid. Er wordt gewerkt in zelfsturende teams en dat betekent dat de verantwoordelijkheden laag in de organisatie liggen. Hierdoor is er veel dynamiek en krijg je de ruimte om jezelf steeds verder te ontwikkelen.

Werken bij onze opdrachtgever biedt naast de inhoudelijke uitdagingen van de functie nog een aantal extra voordelen. Allereerst profiteer je van een prima arbeidsvoorwaardenpakket, een marktconform salaris afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring. Daarnaast kun je jezelf ontplooien door gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning, cursussen en trainingen. Onze klant gaat er van uit dat je prima in staat bent om je eigen werk te organiseren. Daarom werk je in zelfsturende teams waarin je in jouw rollen verantwoordelijkheid pakt en resultaat levert. Onze klant biedt verder een gezellige werksfeer: maandelijkse borrels, een jaarlijkse BBQ en nog veel meer!

Interesse? Bel voor meer informatie Klaas nanninga 06-24658341.Deel deze pagina via