YOUR COMPANY

Executive search bureau binnen
de commerciële arbeidsbemiddeling- en consultancy branche.

Recruitment Consultant Finance - Rotterdam

Onze opdrachtgever is op zoek naar een recruitment consultant Finance met echt oog voor de kandidaat!
Functie omschrijving

• Binnen Finance weet jij precies waar je de beste professionals kunt vinden. Je werkt vanuit een recruitmentplan en zorgt voor de werving & selectie van hoger opgeleide Finance professionals voor de invulling van de vacatures bij onze opdrachtgevers.
• Binnen het vakmanschap recruitment ben jij de specialist binnen Finance. Je signaleert trends en ontwikkelingen. Doordat je verbonden bent met de doelgroep ken je de professionals door en door én weet je wat hen bezighoudt. Je bent een inhoudelijke gesprekspartner voor zowel de professionals als je collega's.
• Door actief te zijn binnen verschillende netwerken en expertisegroepen bouw je in- en extern aan je relatienetwerk. Je zet slimme en innovatieve wervingsinstrumenten in waardoor jouw netwerk iedere dag waardevoller wordt.
• Van de sales consultant ontvang je de vacatures van de opdrachtgevers. Je werft en selecteert de beste professionals en regisseert en begeleidt het gehele selectie- en aannameproces. Je voert intakegesprekken en bent op de hoogte van de professionele dromen van jouw professionals. Door jou komt de professional tot in de puntjes voorbereid op gesprek bij de opdrachtgever.
• Voor de professionals die via jou aan het werk zijn bij een opdrachtgever ben je een betrokken werkgever en verantwoordelijk voor de gehele HR-cyclus. Je bent op de hoogte van wat hen drijft en adviseert over de persoonlijke ontwikkeling binnen het vakgebied.

Functie eisen

Je hebt een afgeronde hbo/wo opleiding en minimaal drie jaar Recruitment ervaring bij voorkeur binnen Finance. Je bent innovatief binnen het Recruitment vak en weet de juiste instrumenten in te zetten. Vanuit je sterke persoonlijkheid ben je een professionele gesprekspartner met een flinke dosis mensenkennis en een klantgerichte instelling. Je bent verbonden met de doelgroep en weet precies wat hen bezig houdt. Daarnaast ben je een netwerker die organisatorisch sterk is, barst van de initiatieven en kansen weet te benutten.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een beursgenoteerde organisatie van en voor professionals. Als recruiter is het jouw opdracht om de beste professionals te vinden voor onze opdrachtgevers, de perfecte match. Je bent verbonden met deze professionals via netwerken en expertisegroepen. Je leert de professionals echt kennen en bouwt aan een sterk netwerk zodat je snel en succesvol de vacatures van de opdrachtgevers invult.

Arbeidsvoorwaarden

Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Interesse, neem contact op met Your Company, Ineke Maasakkers, 06-286.52.454.

Locatie

Rotterdam

Contactpersoon

Ineke MaasakkersDeel deze pagina via