Het werving- en selectiebureau gespecialiseerd in het vinden van (commerciële) specialisten!
Wij - Ineke Maasakkers en Klaas Nanninga, de partners van Your Company hebben een gezamenlijke achtergrond. De laatste 18 jaar volgen wij elkaar al van baan naar baan. Beiden begonnen als vestigingsmanager bij Elite Uitzendbureau in Amersfoort en Amsterdam. Na een paar jaar overgestapt naar Capacity (nu USG Capacity) waar Klaas als regiomanager het kantoor Groningen heeft opgezet en uitgebouwd en Ineke het kantoor Eindhoven. Vervolgens hebben wij nog een aantal jaren bij Mediamax (nu Viacom) gewerkt in een duale functie als commercieel manager. Twaalf jaar geleden hebben we besloten om een werving- en selectiebureau voor account- en salesmanagement te beginnen. Pionieren en openbreken van een markt die nog niet bestond. In de afgelopen jaren is Your Company uitgegroeid tot een gezond bedrijf met mooie corporate en specialistische klanten in de zakelijke dienstverlening.
Ineke Maasakkers
Geboren in Eindhoven. Na omzwervingen van Zuid-Limburg naar Amsterdam en vervolgens een paar jaar Antwerpen op mijn 26ste gesetteld in Amsterdam. Ik geniet van de mooie dingen in het leven. Van vormen, kleuren en moderne kunst. Samen met partner en kinderen genieten van buiten zijn, sporten, strand, een goed boek en borrelen ergens in Amsterdam. Jaren geleden heb ik van mijn hobby mijn vak gemaakt en me verdiept in mensen, hun gedrag, drijfveren en ambities. Een erg interessant vak waar je elke dag in bijleert!
Klaas Nanninga
Geboren en getogen in Groningen. Naast het werkend leven ben ik een actieve watersporter en woon samen met mijn familie in Friesland. Relaties zeggen vaak: woon jij helemaal in Friesland? Steevast is mijn antwoord dan dat ik de mooiste combinatie heb: werken in de Randstad en wonen in de rimboe. Als geluksvogel ben ik een positivo die goed kan denken in kansen en mogelijkheden om zo tot concrete oplossingen te komen. In mijn bos is geen beer te bekennen!